Onze partners

Home » Onze partners

Onze Partners

sasinerga

Sasinerga

Sasinerga begeleiding en advies

Als begeleidingskundige en adviseur begeleid ik individuen, teams en organisaties in de breedste zin van het woord. Dat behelst diverse vormen van gezonde hulp- en ontwikkelvraagstukken, of liever gezegd: los van een therapeutische context of doorverwijzing. Ik ben expert in individuele of groepssupervisie, coachingstrajecten, en intervisie.

www.sasinerga.nl

Clements

Clements Radenborg werkte gedurende ruime een jaar intensief met Model Baarda en is hiermee onze partner voor de introductie van Model Baarda, Agile Belonen in veranderlijke tijden.

www.clements.nl

Clements logo
Go 4 people

Go4People

Go4People is een netwerk van ondernemers in  HR-, training-, coaching, begeleidingssector welke gezamenlijk mooie projecten willen maken maar toch zelfstandig willen blijven. Wat ons bindt is onze gezamenlijke visie op de mens. Samen willen we Nederland een beetje mooier maken door een beetje bedrijven mooier te maken.

https://www.go4people.nl/

Nanda van Gameren P&O Advies en Projecten.

HR Management en Advies:

> Interim HR teammanagement

> HR Business Partner

> HR projecten zowel strategisch als tactisch

  • Anders kijken en werken in teams door Deep Democracy, de wijsheid van de minderheid!
  • Organisatie- en teamontwikkeling: wat is cultuur en hoe ga je op ontdekkingsreis in jouw organisatie.
  • Strategische personeelsplanning, anders beoordelen en belonen: nieuwe generaties vragen om maatwerk. 'Gelijke monniken, gelijke kappen' is achterhaald.
  • Waarom het invoeren van gezondheidsmanagement zo belangrijk is.
  • e-HRM noodzakelijk voor een goede basis.
  • Een leven lang leren: persoonlijke ontwikkeling en Waar krijgt de medewerker nu echt energie van?.

www.nga-projecten.nl

Nanda van Gameren
Mindful persectief

Alexander van Hedel, Mindfull perspectief.

De Mindful Perspectief gemeenschap is een plek voor vertrouwelijke, zinvolle gesprekken. Wij begeleiden jou met je business, je teams en je persoonlijke ontwikkeling.

https://mindfulperspectief.nl/

BCB (Business Competence Brabant)

Samen met Alexander en Nanda vormt Ko-Motion Coaching BCB. Na meerdere filosofische gesprekken over hoe wij de wereld zien, bleken we dermate goed bij elkaar te passen dat we besloten hebben onze energie, talenten, kennis en kunde  te bundelen om onze klanten op deze manier met een completere dienstverlening te kunnen bedienen.