Referenties / certificeringen

Home » Referenties / certificeringen

Onze referenties

Ko-Motion streeft er naar om telkens een beetje beter en completer te worden in de ondersteuning die we aan bedrijven mogen bieden tijdens hun ontwikkelreis. Hoe hard wij echter ook werken, het enige wat telt is wat anderen over onze dienst verlening zeggen:

Als team fysiotherapie hebben wij onze praktijk onder de loep genomen met het oog op de toekomst. Onder begeleiding van Laurens Kuijsters van Ko-Motion zijn wij dit coaching traject ingegaan.

We hebben samen gekeken naar onze visie, wat vinden wij belangrijk als praktijk fysiotherapie. En hoe komen we daar? Wat willen wij onze patiënten bieden? Hoe zijn wij als team?

We kwamen tot de conclusie dat we onze communicatie kunnen verbeteren. De overleg structuur werd meteen aangepakt. Ook bleek dat we toch veel taken hebben binnen onze praktijk, dus ook deze werden in kaart gebracht.

Door zijn doorgronde aanpak, kwam er toch ook een heikel punt naar boven. Het verleden van de praktijk Fysiotherapie Oranjeplein en Fysiotherapie De Biezen. Een brand die er is geweest, een oud collega die is overleden. Onder begeleiding van Laurens hebben we deze punten onder de aandacht gebracht en als team kunnen afsluiten. Op die manier kunnen we met een open vizier de toekomst in.

Wij danken Laurens voor zijn prettige begeleiding. Wij zien hem als een persoon die in zijn kracht staat en zijn werk als coach met gevoel uitvoert. Hij heeft een goede onderbouwing en weet op een prettige manier uitleg te geven.

Team Fysiotherapie Beljaart, 2021

Wanneer je in een klein team werkt, is het snel schakelen. Je wisselt even van gedachten, ziet hoe iemand in z’n vel zit en merkt verschillen bij elkaar snel op. Toen werd het maart 2020 en gingen we vanuit huis werken. Het werk werd allemaal gedaan en alles ging door. Toch, naarmate het thuiswerken langer duurde leek het connecten lastiger te worden.

Tijd voor actie! Laurens Kuijsters van Ko-Motion verzorgde gisteren voor het team van SWOD en twee bestuursleden de workshop “ werken op afstand in verbondenheid”. Tijdens de inspirerende workshop maakte Laurens snel onze dilemma’s zichtbaar en bespreekbaar. Samen kwamen we tot oplossingen/ verbetermogelijkheden van deze dilemma’s. Vol energie en met een rugzak voor handvatten gingen we aan het einde van de middag naar huis. Enorm bedankt Laurens, de eerste acties zijn vandaag al ingezet💪🏼.

Colinda Blous, SWOD, Stichting Ouderen Welzijn Dongen, 2020

Onze certificeringen